Mänty

Mänty on edustava nykyaikainen omakotitalo, joka sijaitsee Kartanorinteen leikkipuistoon rajoittuvalla tontilla. Tässä Maple-kodissa on tehokas tilan jako, jonka ansiosta  yläkerrassa on tilava päämakuuhuone vaatehuoneella sekä edustava saunaosasto. Yksi  neljästä makuuhuoneesta sijaitsee alakerrassa. Talossa on kerrosalaa 142m2 ja huoneistoalaa 119m2.

Kotiovelta on vain 500m matka golf-kentän klubitalolle, jossa on bistro&cafe. Kevyen liikenteen väylä rakennetaan aivan tontin läheisyyteen, joten myös sitä pitkin pääsee mukavasti ja turvallisesti palveluiden pariin, kouluun tai vaikka uimarannalle.

Naapurustoon tulee useita uusia omakotitaloja, ja Kartanorinteestä onkin muodostumassa hieno ja nykyaikainen pientaloalue. 

Mänty rakennetaan vankan teräsbetoniperustuksen varaan ekologisena ja vähän energiaa kuluttavana puurakenteena. Sen varustelutaso on korkea ja tilankäyttö järkevää. Halutessasi voimme toteuttaa rakentamisen yhteydessä myös autotallin / verstaan, uima-altaan, pihasaunan tai muita toivomiasi lisärakenteita. 

Männyn myyntihinta sisältäen 1791m2 tontin ja talon on 446 700€. Arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2021.