Palvelut

Rakennamme itse ja autamme asiakkaitamme rakentamaan koteja. Onko sinulla jo oma tontti hankittuna tai kiikarissa vai oletko kenties vasta harkitsemassa rakentamisen ja talon ostamisen väliltä?

Talovalmistajat markkinoivat muuttovalmiita taloja, mutta todellisuudessa tällaisen talopaketin lisäksi tarvitaan projektin organisointi, pääsuunnittelija, vastaavat rakennesuunnittelija, vastaava työnjohtaja, talon ulkopuolisten töiden KVV-vastaava, maatyöurakoitsija sekä erilaisia lausuntoja viranomaisilta liittymien sopimista ja asennusta varten. 

Tarjoamme osaamisemme kokonaisvaltaisesta rakentamisesta käyttöösi, jotta voit hankkia itsellesi todellisen avaimet-käteen kodin. Voimme tehdä kokonaisuudesta yhden sopimuksen, jolloin oman talon rakennuttaminen on yhtä helppoa kuin valmiin uuden talon osto. 

Olit sitten yksityishenkilö, lisärakentamista miettivän taloyhtiön edustaja tai kiinnostunut maa-alueiden kehittämisestä, ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Myytävät talot

Ostamme tontin, suunnittelemme ja rakennamme siihen talon ja myymme sen täysin valmiina

Talo urakkasopimuksena

Rakennamme talon täysin avaimet käteen, sisältäen luvan hakemisen, liittymät, maatyöt ja työnjohton eli aivan kaiken. Tontti voi olla sinun tai meidän.

Lisärakentaminen

Onko tontillasi tai taloyhtiön tontilla tilaa rakentaa uusi talo omaksi tai myyntiin? Hoidamme hankesuunnittelun, viranomaisluvat, teknisen suunnittelun ja rakentamisen täysin valmiiksi. 

Kiinteistökehitys

Omistatko maa-alueita, joille mahdollisesti voisi rakentaa? Arvioimme kaavoitustilanteen ja rakentamisen mahdollisuudet, laadimme hankesuunnitelmat ja rakennamme täysin valmiiksi.