Pohjanpellonkuja

3D visualisointi kohteesta Pohjanpellonkuja

Pohjanpellonkujalle rakennettava Maple-koti on moderni ja tilava nykydesignia edustava laadukas talo. Siinä on kerrosalaa 140,5m2 ja huoneistoalaa 123m2. Makuuhuoneita on yläkerrassa 4kpl.

Tapaninvainio on pientalovaltainen asuinalue Koillis-Helsingissä. Yhdessä Tapanilan kanssa se muodostaa Tapaninkylän kaupunginosan. Alueella asuu noin 8000 asukasta.

Tapaninvainiolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet Vantaanjoen ja Tuomarinkylän kartanon läheisyydessä. Alue sijaitsee Vantaanjoen itärannalla.  Pohjanpellonkujalta onkin vain pari sataa metriä lähimmälle uimarannalle josta löytyy myös beach-volley kenttä.

Tapaninvainiosta on useita bussiyhteyksiä Helsingin keskustaan, Itäkeskukseen, Lentokentälle sekä Malmin ja Pukinmäen juna-asemille. Alueella on päiväkodit, koulut ja muut palvelut ovat erittäin hyvin saavutettavissa kevyen liikenteen, auton tai julkisen liikenteen avulla.

Pohjanpellonkuja on pieni kuja keskellä korttelia, Tapaninvainion sydämessä ja Maple-koti sijaitsee aivan kujan päässä. Saat siis oleskella omassa pihassa täysin omassa rauhassa keskellä korttelia, ilman läpiajoliikennettä ja uteliaita katseita. 

Rakennamme talon vankan paalu- ja teräsbetoniperustuksen varaan ekologisena ja vähän energiaa kuluttavana puurakenteena. Sen varustelutaso on korkea ja niin keittiö- kuin saunaosastokin korkeatasoisen arkkitehtuuritason mukaisesti erittäin edustavia.

Tämän Maple-kodin hinta on 625 000€, sisältäen 521m2 määräosan tontista. Arvioitu valmistuminen marraskuussa 2021.